Museu Joan Fuster

Coneix la vida i obra del nostre escriptor més insigne a través d'este museu ubicat en la seua casa

La zona expositiva del museu ocupa la planta baixa de la casa, on el conegut assagista suecà va transcórrer la major part de la seua vida.

D’entre tot el llegat material de Joan Fuster (Sueca 1922 – 1992), cedit pel seu hereu, s’ha realitzat una acurada selecció de diversos documents personals com són manuscrits, llibres, cartes, notes de treball, originals de la seua obra o fotografies que permeten resseguir la trajectòria vital, literària i cívica de l’extraordinari escriptor. Tot això acompanyat del seu fons artístic amb obra gràfica: pintures, ceràmiques o escultures de Joan Miró, Tàpies, Renau, Alfaro, l’Equip Crònica, Francisco Lozano, Manolo Gil, Joan Ponç, Viladecans, Manuel Boix, Rafael Armengol, Artur Heras, Manuel Safont, Anzo, Antonio Saura, Joaquin Michavila, l’Equip Realitat i d’altres.

El museu, amb el Centre de Documentació i l’Aula Didàctica de Cultura Contemporània, formen l’Espai Joan Fuster. Este conjunt està situat en un àmbit de gran valor visual i arquitectònic, dos edificis modernistes de principis del segle XX, obra de l’arquitecte local Bonaventura Ferrando. A l’Espai Joan Fuster també es realitzen exposicions, activitats culturals i diversos tallers impartits en l’Aula Didàctica de Cultura Contemporània.

Duració aproximada de la visita: 45 minuts

On estem?

C/ Sant Josep, 8-10

Horari

de dimarts a diumenge, de 10:00h a 13:30h i de 16:00 a 20:00h

Telèfon

663 002 932

Correu electrónic

info@museujoanfuster.org

Web

museujoanfuster.org