MIM

Veniu a viure l’emoció del teatre del gest universal a la nostra localitat!

La Mostra Internacional de Mim a Sueca (MIM) és un festival dedicat específicament a exhibir funcions teatrals, tant de sala com de carrer, en els quals el cos, la gestualitat i el moviment dels intèrprets són els principals elements artístics de l’espectacle i el canal comunicatiu més rellevant amb el públic.

En cadascuna de les més de 31 edicions s’han presentat pràcticament totes les possibilitats escèniques que el teatre gestual ofereix. Aquesta cita anual, que se celebra la tercera setmana de setembre, intenta recuperar els diversos estils de la història de la mim, tenint en compte la seua amplitud artística i sense oblidar la gran capacitat innovadora.

Comprén des de revisions del teatre pantomímic grecollatí, la mímica francesa del segle XVIII, la comèdia de l’art i els treballs de pallassos fins a les propostes més  avantguardistes, originals i contemporànies de companyies nacionals i internacionals. Espectacles on no es perceben els límits entre la dansa i el teatre, performances plasticoescèniques, propostes teatrals amb tècniques circenses, etc.

Altres festes i espectacles

Descobreix la vida cultural de Sueca