fitness-2023

Esport a les platges de Sueca

L’esport a les platges torna un any més en els mesos de juliol i agost per oferir una alternativa gratuïta d’oci saludable acompanyada pel bon clima de l’estiu.

Gaudeix de les nostres platges amb aquesta iniciativa de l’Ajuntament de Sueca de la mà de Sueca Turisme, una manera de mantindre’ns actius i passar-ho bé a l’aire lliure.

Comença la setmana amb energia amb el FITNESS del dilluns de 8 h a 9 h del matí a les platges de La Llastra i el Mareny Blau i de 09:15 h a 10:15 h a Les Palmeres i Bega del Mar.

El dimarts no tindràs temps per avorrir-te! Al matí PILATES de 8 h a 9 h a La Llastra i de 9:15 h a 10:15 h a Les Palmeres. Finalitzem la jornada de la millor manera amb el ZUMBA de la vesprada, de 19.30 h a 20.30 h a la platja de Les Palmeres.

El dimecres diverteix-te al màxim i comença el dia de bon peu amb el ZUMBA de 8 h a 9 h a les platges de Bega del Mar i de la Llastra. També podràs unir-te a la següent sessió de 9:15 h a 10:15 h a les platges de Les Palmeres i El Mareny Blau.

Acudeix el dijous a les dues sessions de PILATES de 8h a 9h en Bega de Mar i de 9.15 h a 10.15 h en El Mareny Blau. Allibera’t de l’estrés i connecta amb la natura amb aquesta disciplina que enforteix el cos i calma la ment. A la vesprada entrenament complet amb GAP (Glúteos, Abdomen, Piernas) de 19.30 h a 20.30 h en la platja de Les Palmeres una
rutina per definir cada part del teu cos!

Preparat per al cap de setmana els divendres amb les sessions de FITNESS al matí. Ens despertarem com toca amb una classe de 8 h a 9 h a la Les Palmeres i a Bega de Mar, després de 9.15 h a 10.15 h a La Llastra i El Mareny Blau.

No importa si eres professional o sense cap experiència, no perdes l’oportunitat de mantindre’t actiu aquest estiu! Motivat amb l’esperit grupal i el més important, DIVERTEIX.-TE.

Compartir