Ullals

Els més coneguts són els ullals de Baldoví o de la Baldovina, que són visitables gràcies a una senda natural i un xicotet observatori

Són utilitzats com a eina de protecció de la fauna i flora autòctona valenciana

Els ullals són brolladors naturals d’aigua que sovint solen formar xicotets llacs, en els quals, a causa de la gran qualitat de l’aigua, viuen grans poblacions d’espècies aquàtiques i subaquàtiques com xicotets peixos i mol·luscos d’aigua dolça, aus aquàtiques i una enorme riquesa floral als voltants del llac.


Al terme municipal de Sueca en tenim uns quants que, gràcies a la col·laboració amb els responsables del Parc Natural, són utilitzats com a protecció de la fauna i flora autòctona valenciana per tal de conservar les espècies més amenaçades i introduir en el seu hàbitat aquelles que han estat a punt de desaparèixer.


A Sueca els més coneguts són els ullals de Baldoví o de la Baldovina, que són visitables gràcies a una senda natural i un xicotet observatori. Es localitzen al nord de la muntanyeta dels Sants, i per tal de visitar-los es recomana silenci i sobretot respecte al medi natural.

Duració aproximada de la visita: 90 minuts

Com arribar?