safranet_categoria_colectivo_2021

El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca rep el Premi Safranet atorgat per la Falla Dr. JJ Dómine-Port

Juntament amb el del concurs, van obtenir també el Premi Safranet, l’empresari Rafael Milla, en la categoria individual, i AM Cargo, en la categoria d’empresa

El port de València ha sigut el lloc triat per la Falla Dr. JJ Dómine-Port, de València, per a fer el lliurament dels seus primers Premis Safranet, creats amb l’objectiu de reconéixer la labor excel·lent de persones, empreses i institucions que han ajudat al manteniment i promoció del port de València, la cultura valenciana i la seua gastronomia.

En esta primera edició, els membres de la comissió, coneguda per l’organització d’un multitudinari concurs de paelles, han decidit atorgar el I Premi Safranet, en la categoria de col·lectiu, al Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca, certamen gastronòmic en el qual participen professionals de l’àmbit nacional i internacional, “per la seua magnífica labor en l’expansió i promoció del nostre plat més reconegut”, en paraules dels organitzadors.

Amb un aforament molt reduït, a causa de la situació de crisi sanitària, i amb el port de València com a escenari, l’alcalde de Sueca, Dimas Vázquez, i la regidora responsable del Concurs, Manoli Egea, han recollit este guardó de mans de les falleres majors i presidents de la comissió.

L’alcalde va agrair el lliurament d’esta distinció al Concurs Internacional, “que forma part de la vida de Sueca i els seus habitants. Este Premi és un reconeixement a la labor desenvolupada per tantes persones, durant més de 60 anys, per a aconseguir la consolidació i el respecte que mereix, i que gaudeix, el nostre certamen hui dia. Nosaltres, com a actuals responsables de l’Ajuntament, treballarem per a potenciar-lo encara més”.

Per la seua banda, la regidora resposable del Concurs, Manoli Egea, va assenyalar que “la paella és coneguda a tot el món; per això, quanta més unió existisca entre diferents certàmens, professionals o no, relacionats amb este plat, millor podrem contribuir i continuar treballant perquè el seu prestigi siga encara major”.

Tots els premiats van rebre la figura de Safranet, dissenyat i creat pels artistes Paco Pellicer Marisa Falcó ‘Fet d’encàrrec’. Des de la comissió, van remarcar la intenció que esta edició siga la primera de moltes.

Compartir

Compartició en facebook
Compartició en twitter
Compartició en email
Compartició en whatsapp
Compartició en telegram