cinema-a-la-platja-2022-02

Cinema a la platja

La barreja perfecta entre un bon clima🏖️ i un cinema🎬 d’estrena a les nits d’estius🌚. De nou, l’Ajuntament de Sueca ofereix fins a un total de quatre pel·lícules disponibles per a qualsevol que vulga gaudir del sèptim art📽 a l’aire lliure🌅.

Amb els Croods, una nova era ens traslladarem a l’època prehistòrica amb la família Crood i els acompanyarem per l’aventura de retrobar una nova llar a la família👨‍👩‍👧. Una pel·lícula infantil per aprendre i riure😂 amb els més xicotets de la família. Així que recordeu que el proper divendres 8 de juliol a les 22:00 h teniu una cita amb els Croods a la platja🏖 de Les Palmeres.

Això no és tot, el divendres 22 de juliol a les 22:00 h no podrem parar de riure’ns🤣 amb la nova comèdia de Santiago Segura que s’emetrà a la platja🏖 de La Llastra; “A todo tren: Destino Asturias”. Viatjarem junt amb Ricardo, pare de família👨‍👧‍👧, per una aventura en tren🚈 repleta de l’humor familiar semblant al d’anteriors èxits del director com “Padre no hay más que uno” i la seua seqüela.

D’igual manera, per al mes d’agost l’esperit cinèfil🍿 es mantindrà amb dues pel·lícules més. En primer lloc, ens retrobarem amb les mascotes espies🕵️‍♂️ favorites de Hollywood amb la tercera entrega de la mítica saga “Como perros y gatos”. De nou, ens aventurem en una comèdia infantil per viure de primera mà la clàssica i eterna lluita entre gats🐈‍⬛ i gossos🦮. Per no perdre’s la batalla⚔ recordeu estar el dijous 11 d’agost a les 22:00 h a la platja🏖 de Bega del Mar.

Per últim i no menys important, al dijous 18 d’agost a les 22:00 a la platja🏖 de Les Palmeres, molts de nosaltres recuperarem els nostres jo de xicotet👨‍👦 per retrobar-nos, un cop més, amb la mítica parella de dibuixos animats Tom & Jerry. Ens riure’m a riallades amb les aventures o, més bé, desventures del gat🐱 i el ratolí🐭.

Un estiu🏖️ per gaudir del cinema🎬 a la fresca🌅 i a l’abast de tothom, no vos ho podeu perdre.

Compartir